Safety and comfort in the line of dutyCINE SUNTEM
   


General Conf Grup face parte dintr-un grup de firme cu capital privat integral romanesc, care se ocupa cu productia si comercializarea echipamentelor individuale de protectie a muncii, echipamentelor militare, politie, pompieri, aparare civila. Firmele din cadrul grupului desfasoara si activitati in domenii ca: depoluarea mediului (apa, sol, aer), servicii de medicina a muncii (analize specifice, consiliere, consultatii, certificari), service pentru diferite aparate (detectoare gaze, extinctoare) etc.
Din anul 1994 de cand si-a inceput activitatea, GCG a crescut constant si a pus mereu accent pe diversificarea productiei, a sortimentelor comercializate, a serviciilor, impunand pe piata romaneasca si externa o calitate ce a inscris-o de fiecare data in topul firmelor de profil, fapt atestat de acordarea a numeroase distinctii in tara si strainatate, pe care le puteti vizualiza in linkul atasat. Garantie pentru calitatea produselor si serviciilor noastre stau principalii nostri clienti. Dintr-o lista de peste 300 de clienti enumeram: Ministerul de Interne, Ministerul Apararii Nationale, Romtelecom S.A., RATB URAC, AIBO SA, TAROM, EXPROGAZ MEDIAS SA, DISTRIGAZ SUD SA, ROMAN SA, SNP PETROM SA, CNH PETROSANI RA, RAL Tg. Jiu, NUCLEAR ELECTRICA SA, ABB, CENTRALE PORTILE DE FIER, APA NOVA, DTC SA, MITAL STEEL Galati, Portul Constanta, Presedintia Romaniei, TVR, PRO Tv etc.
In afara de productia de echipament individual de protectie si lucru,  GCG este singura firma atestata sa comercializeze in CE produse proprii. Deasemeni comercializeaza circa 1100 produse din tara si din import - printre care costume de lucru in mediu de azot la -200 grade Celsius, scule antiex si orice tip de echipament de protectie solicitat de client, oferind la cerere pachete complete de materiale.
De la infiintare, din 1994, GCG a crescut constant cifra de afaceri, care in anul 2004 a fost de 3,5 milioane euro.
Dorind sa asigure si sa pastreze constant calitatea produselor si a managementului, GCG este certificata ISO 9001/2000 si ISO 14001/1996 de catre organismul de certificare AEROQ si ISO 9001/2001 de catre organismele de certificare ale NG-CCAS-MAI si OMCAS - MapN.
Folosind numai utilaje noi achizitionate din import, materii prime si furnituri autohtone si straine preluate numai cu certificat de calitate de la cei mai buni furnizori, grupul de firme GCG asigura tuturor produselor sale o calitate deosebita. De altfel, aproape toate produsele sunt protejate OSIM, certificate si omologate de organismele romanesti sau din CE abilitate pentru aceasta. Acolo unde a fost cazul, firma a obtinut pentru produsele sale brevete si licente speciale de la ministerele si institutele centrale de cercetari ale statului.
O mentiune speciala trebuie facuta pentru costumele de interventie ale pompierilor civili, pentru care suntem singura firma producatoare autorizata in Romania, costume rezistente la caldura, apa si flacara. Producem de asemenea si costume pentru pompierii militari, dar si costume specializate pentru pompieri la interventiile in paduri. O gama de produse proprii, brevetata de GCG, este cea a vestelor de lucru si salvare, a vestelor de salvare maritime ca si a vestelor de agrement.
Printre alte produse de inalta specializare, producem costume antichimice realizate din material Tyvek, autorizate si pentru protejare in cazul manevrarii materialelor radioactive, casti antisoc si antistatice pentru lucrul in mina, casti pentru pompieri si jandarmi, scuturi pentru jandarmi, dar si produse cosmetice pentru curatirea si intretinerea epidermei  la actiunea uleiurilor minerale sau altori produsi chimici . GCG produce costume de protectie NBC pentru uz militar sau pentru dezastre (accidente sau terorism). Alaturi de mobilier de birou, aparatura de informatizare, birotica si rechizite, am inceput productia si comercializarea de sisteme electroluminiscente pentru protejarea si semnalizarea zonei de lucru in carosabil.
Acestea sunt numai cateva dintr-o foarte lunga lista de produse proprii sau comercializate, din import sau autohtone, pe care le puteti gasi in linkurile acestei pagini web. 


Cine suntem
Valori si viziune
Clientii nostrii
Echipa GCG
Atestarile GCG
Certificate si diplome
Catalog
Norme de protectie
Legislatie
Noutati
Legaturi utile
Contact
Index
Cautati in site:              

Acces clienti
Nume:
Parola:Design and promotion
by IMO Advertising